Grote rommelmarkt en activiteiten in Oude-Tonge

U bekijkt nu een bericht uit het archief van FlakkeeNieuws van 2007 en ouder.

De Hervormde Gemeente van Oude-Tonge organiseert in 2007 op 31 augustus en 1 september weer een grote rommelmarkt en vele andere activiteiten op de kerkring. Het beloven twee gezellige dagen te worden waar u van harte voor wordt uitgenodigd.

Op vrijdag 31 augustus start om 14:00 uur het paalzitten dat 24 uur gaat duren. Op deze dag zal er ook een grote veiling worden georganiseerd, deze begint om 19:00 uur. Natuurlijk kunt u ook wat lekkers eten en drinken.

Op zaterdag 1 september start om 9:00 uur de grote rommelmarkt. Kom lekker snuffelen tussen de vele boeken, servies, glaswerk, speelgoed en nog veel meer. Verder worden er op deze dag ook vele andere activiteiten gehouden zoals spelletjes voor de kinderen, schiettent en trampoline springen. Het rad van avontuur zal ook weer draaien. U kunt een prachtige fiets winnen met een verloting. Ook zijn er bloemen te koop. Voor de inwendige mens wordt ook goed gezorgd; er is verkoop van oliebollen, poffertjes, koffie met iets lekkers erbij, hamburgers en patat. De rommelmarkt wordt om 16:00 uur afgesloten.

We zien dat je waarschijnlijk software gebruikt die onze reclamebanners ontregelt. Dat vinden we jammer, de enige inkomsten die FlakkeeNieuws heeft zijn namelijk de inkomsten van reclame. Hiervan betalen we o.a. de kosten van de server waarop deze website staat en waardoor je dus het nieuws kan lezen wat je nu wilt lezen. Help ons door FlakkeeNieuws.nl te whitelisten in je adblocker en dus een uitzondering te maken voor deze website. Hartelijk dank!

Terug naar homepagina