Klaagster mee op snelheidscontrole

U bekijkt nu een bericht uit het archief van FlakkeeNieuws van 2007 en ouder.

Middelharnis - Een 31-jarige bewoonster uit Middelharnis heeft maandagmiddag 3 september 2007 politiepersoneel van het wijkteam geassisteerd met een snelheidscontrole op de Rottenburgseweg. De vrouw, die zich bij de politie had beklaagd over bestuurders die te hard reden, werd rond 17:00 uur bij haar woning aan de Wilgenlaan opgehaald. Vervolgens werd aan haar de werking van de lasergun uitgelegd waarna zij zelf diverse metingen kon verrichten.

In totaal zijn door het politiekoppel 60 bestuurders gecontroleerd. Twee van hen kregen een bekeuring omdat ze de maximumsnelheid van 50 km/uur overschreden. De hoogst gemeten snelheid bedroeg 84 km/uur. Aan het eind van de controle werd de vrouw thuisgebracht. Zij gaf aan het erg leuk gevonden te hebben om een en ander van zo dichtbij meegemaakt te hebben. "Uiteindelijk viel het best nog mee met het aantal hardrijders", was haar conclusie.

We zien dat je waarschijnlijk software gebruikt die onze reclamebanners ontregelt. Dat vinden we jammer, de enige inkomsten die FlakkeeNieuws heeft zijn namelijk de inkomsten van reclame. Hiervan betalen we o.a. de kosten van de server waarop deze website staat en waardoor je dus het nieuws kan lezen wat je nu wilt lezen. Help ons door FlakkeeNieuws.nl te whitelisten in je adblocker en dus een uitzondering te maken voor deze website. Hartelijk dank!

Terug naar homepagina