Fabert voor tweede keer sponsor volleybalvereniging

U bekijkt nu een bericht uit het archief van FlakkeeNieuws van 2007 en ouder.

Intermezzo uit Middelharnis heet voortaan Les Deux Intermezzo. Het getal twee komt regelmatig terug bij Ben Fabert, twee kinderen, tweede kledingwinkel en ten slotte tweede keer dat hij hoofdsponsor wordt van volleybalvereniging Intermezzo.

En hier hoort ook nog een  tweede keer bij: de tweede keer  hij een noviteit introduceert op het eiland bij het sponsoren van een vereniging: De naam van zijn tweede zaak, Les Deux, wordt aan de naam van de vereniging toegevoegd. Het contract ging in per 1 januari in en heeft de duur van vijf jaar, met een optie voor nog eens vijf jaar. Ben Fabert stelt geen hoge eisen voor zijn geld: “ Als ik kan bijdragen aan een vereniging die beter gaat presteren is dat mooi, maar harmonie in een vereniging vind ik net zo belangrijk”. Daarnaast is het hoofddoel meer naamsbekendheid van zijn winkel in jongerenkleding, Les Deux,  in de regio waar Intermezzo speelt; de Zuid-Hollandse eilanden en Schouwen-Duiveland. De sponsoring heeft de volgende vormen: een geldbedrag per jaar, vanaf seizoen 2004-2005 is er een shirt voor alle competitiespelende leden en er is een actie waarbij de leden korting krijgen bij aankoop van kleding, die korting is echter niet voor de leden zelf, de korting gaat als bonus boven op het vaste bedrag naar de volleybalvereniging.

We zien dat je waarschijnlijk software gebruikt die onze reclamebanners ontregelt. Dat vinden we jammer, de enige inkomsten die FlakkeeNieuws heeft zijn namelijk de inkomsten van reclame. Hiervan betalen we o.a. de kosten van de server waarop deze website staat en waardoor je dus het nieuws kan lezen wat je nu wilt lezen. Help ons door FlakkeeNieuws.nl te whitelisten in je adblocker en dus een uitzondering te maken voor deze website. Hartelijk dank!

Terug naar homepagina