Wedstrijd: DES'67 - OFB 2-1 (2-1)

U bekijkt nu een bericht uit het archief van FlakkeeNieuws van 2007 en ouder.

Opstelling: Jacco Weststrate, Marc Markwat, Leon de Berg, Michel Melissant, Paul Roos, Barry Breur, Leonard de Jong (70 Harmen Toes), Rob van Gils, Melvin Kaslander, Mathias van Brussel (70 Johan Nagtegaal), Eric Graafland.
 
Doelpunten:
Melvin Kaslander 2x
 
Kaarten:
geen
 
Verslag:
De eerste wedstrijd voor de nieuwe competitie was gelijk een streek-derby. OFB had DES'67 al ontmoet voor de Ons Eiland Cup en DES wist dus hoe OFB zou spelen, echter kwam OFB feller uit de startblokken als DES en dat leverde in de 15e minuut een kans voor OFB op maar Jacco Weststrate redde bekwaam. DES'67 had het betere van het spel en in de 24e minuut een diepe bal van Michel Melissant op Melvin Kaslander en Melvin rondde mooi af 1-0. Nog geen 3 minuten later wederom een diepe bal op Melvin Kaslander, Marco den Exter komt nog wel uit lopen , maar Melvin is eerder bij de bal en lobt de bal van 20 meter zo het doel in 2-0. DES in een roes na deze 2 snelle goals en direkt krijgt men hier de rekening van gepresenteerd, Leon de Berg even niet attent genoeg en OFB profiteerd optimaal 2-1(Martijn de Bonte). Tweede helft hetzelfde beeld een beter voetballend DES en OFB hanteert de bekende lange bal. DES treft in deze tweede helft nog wel 4 maal paal en lat maar tot scoren komt het niet meer. 3 nuttige punten in een matig gespeelde derby.

We zien dat je waarschijnlijk software gebruikt die onze reclamebanners ontregelt. Dat vinden we jammer, de enige inkomsten die FlakkeeNieuws heeft zijn namelijk de inkomsten van reclame. Hiervan betalen we o.a. de kosten van de server waarop deze website staat en waardoor je dus het nieuws kan lezen wat je nu wilt lezen. Help ons door FlakkeeNieuws.nl te whitelisten in je adblocker en dus een uitzondering te maken voor deze website. Hartelijk dank!

Terug naar homepagina