Nieuwe parkeerautomaten Brouwersdam en Grevelingendam

U bekijkt nu een bericht uit het archief van FlakkeeNieuws van 2007 en ouder.

Het Natuur- en Recreatieschap de Grevelingen vervangt binnenkort alle parkeerautomaten op de Grevelingendam en de Brouwersdam. De oude automaten, waarvan er vorig jaar een aantal zijn gestolen, waren onvoldoende te beveiligen.

Omdat de resterende exemplaren nagenoeg waren afgeschreven, is besloten om dit jaar alle automaten te vervangen door nieuwe, extra beveiligde. De nieuwe automaten zijn ondermeer voorzien van een elektronisch alarmeringssysteem. In alle automaten kan, zoals ook al bij de oude automaten mogelijk was, met de Chipknip worden betaald. Op het Strand Grevelingendam en het Surfgebied Kabbelaarsbank aan de Brouwersdam geldt betaald parkeren van 1 april t/m 31 oktober.

We zien dat je waarschijnlijk software gebruikt die onze reclamebanners ontregelt. Dat vinden we jammer, de enige inkomsten die FlakkeeNieuws heeft zijn namelijk de inkomsten van reclame. Hiervan betalen we o.a. de kosten van de server waarop deze website staat en waardoor je dus het nieuws kan lezen wat je nu wilt lezen. Help ons door FlakkeeNieuws.nl te whitelisten in je adblocker en dus een uitzondering te maken voor deze website. Hartelijk dank!

Terug naar homepagina