Bijeenkomst jongeren voor mogelijkheden Achthuizen

U bekijkt nu een bericht uit het archief van FlakkeeNieuws van 2007 en ouder.

Gemeente Oostflakkee onderzoekt momenteel of er een voorziening voor jongeren in Achthuizen gecreëerd kan worden. Een zogenaamde “hangplek” behoort niet tot de mogelijkheden, maar bepaalde initiatieven voor jongeren in bestaande accommodaties wél. Graag nodigt de gemeente de jongeren in de leeftijd van 12 tot en met 23 jaar van Achthuizen uit om hierover mee te praten en te denken.

Op 7 april 2004 is er van 19.30 uur tot 21.00 uur een bijeenkomst in ’t Buurthuus te Achthuizen. Dus: wil je als jongere (in de leeftijd van 12 tot en met 23 jaar) uit Achthuizen een stem hebben in het realiseren van een (nieuw) initiatief in jouw kern, kom dan naar de bijeenkomst op 7 april!

Graag hoort de gemeente uiterlijk 5 april a.s. of zij op je komst kan rekenen. Dit kun je doorgeven aan mevrouw A. van Es van het taakgebied Zorg en Samenleving, telefoonnummer: 0187 – 647100 of via e-mail: avanes@oostflakkee.nl.

We zien dat je waarschijnlijk software gebruikt die onze reclamebanners ontregelt. Dat vinden we jammer, de enige inkomsten die FlakkeeNieuws heeft zijn namelijk de inkomsten van reclame. Hiervan betalen we o.a. de kosten van de server waarop deze website staat en waardoor je dus het nieuws kan lezen wat je nu wilt lezen. Help ons door FlakkeeNieuws.nl te whitelisten in je adblocker en dus een uitzondering te maken voor deze website. Hartelijk dank!

Terug naar homepagina