Preventie auto-inbraken

U bekijkt nu een bericht uit het archief van FlakkeeNieuws van 2007 en ouder.

Ouddorp - Zondagmiddag 11 april 2004 hielden politiemensen van het wijkteam Goeree-Overflakkee een actie preventie auto-inbraken in Ouddorp.

 Op alle parkeerplaatsen aan de stranden werd gecontroleerd of de voertuigen waren afgesloten en of er waardevolle goederen in de auto’s waren achtergelaten. Hierbij werden eveneens flyers uitgedeeld. Auto’s die niet goed waren afgesloten, werden vooralsnog door de politiemensen afgesloten Bij twee auto’s was dit niet mogelijk en werden eveneens een telefoon, radio en kentekenbewijs aangetroffen. Deze werden meegenomen naar het bureau en konden later door de eigenaren worden afgehaald.

We zien dat je waarschijnlijk software gebruikt die onze reclamebanners ontregelt. Dat vinden we jammer, de enige inkomsten die FlakkeeNieuws heeft zijn namelijk de inkomsten van reclame. Hiervan betalen we o.a. de kosten van de server waarop deze website staat en waardoor je dus het nieuws kan lezen wat je nu wilt lezen. Help ons door FlakkeeNieuws.nl te whitelisten in je adblocker en dus een uitzondering te maken voor deze website. Hartelijk dank!

Terug naar homepagina