Jeugdteams The Islanders doen het goed

U bekijkt nu een bericht uit het archief van FlakkeeNieuws van 2007 en ouder.

Oude-Tonge - Vooral twee jeugdteams van honk- en softbalvereniging The Islanders blijven het goed doen. Zowel het honkbal aspiranten- als het pupillenteam won wederom het voorbije weekend. De junioren boden in beginsel goed verzet, maar moesten de overwinning uiteindelijk aan het bezoekende Ducks laten.

De honkbal junioren van The Islanders bleven gedurende vijf innings goed in het spoor van het bezoekende Ducks (9-12). In de laatste slagbeurt sloeg evenwel het ‘noodlot’ toe. Mede door een fout van korte stop Tom Ruitenberg, passeerden maar liefst vijf tegenstanders de thuisplaat. Aan slag had Houke Hoeksma flink uitgehaald en sloeg een homerun. Ook Jordi van Drunen en Jasper van Dis deden het met een gemiddelde van 0.500 niet slecht.

Het aspiranten honkbal negental had zaterdag weinig moeite met Blue Stars uit Numansdorp. De bezoekers werden eenvoudig met 24-2 verslagen. Timothy Visser sloeg een fraaie homerun. Danillo Ferrer, Brenda Visser, Patrick Visser, Luc Witvliet, Tim van Dis en Ricardo Clement scoorden aan slag allemaal het hoogste gemiddelde van 1.000. Ook bij het honkbal pupillenteam werd tegen het bezoekende Gophers, uit Maassluis, goed geslagen. Duco Mast en de broertjes Danny en Kevin Hameeteman lieten hun knuppels maximaal spreken (1.000). Roy Beijer, die een moeilijke seizoenstart meemaakte, scoorde nu ook een gemiddelde (0.750). Pitcher Dragan van der Wal, die vier innings lang op de heuvel bleef, hield de Gophers prima van het lijf. Hij gooide onder meer vijf keer drieslag.

We zien dat je waarschijnlijk software gebruikt die onze reclamebanners ontregelt. Dat vinden we jammer, de enige inkomsten die FlakkeeNieuws heeft zijn namelijk de inkomsten van reclame. Hiervan betalen we o.a. de kosten van de server waarop deze website staat en waardoor je dus het nieuws kan lezen wat je nu wilt lezen. Help ons door FlakkeeNieuws.nl te whitelisten in je adblocker en dus een uitzondering te maken voor deze website. Hartelijk dank!

Terug naar homepagina