Controle Stellendam/Goedereede

U bekijkt nu een bericht uit het archief van FlakkeeNieuws van 2007 en ouder.

Stellendam/Goedereede/Vierpolders/Brielle - Personeel van de Verkeerspolitie (Project Verkeershandhaving) hield donderdagmorgen en -avond 18 september radarsnelheidscontroles op de Plaatweg en N57, beide in Stellendam, Vissersweg in Goedereede, Veckdijk in Vierpolders en op de Schrijversdijk in Brielle.

 

Tussen kwart over zeven en kwart over negen overschreden op de Plaatweg 25 van de 550 passerende automobilisten de maximum snelheid van 8O km/uur. Hoogst gemeten snelheid bedroeg 138 km/uur. Op de Rijksweg N57, waar eveneens tussen kwart over zeven en kwart over negen een radarwagen stond, hielden 73 van de 1101 passerende automobilisten zich niet aan de 100 km-limiet. Hoogst gemeten snelheid bedroeg hier 153 km/uur.
Tussen half acht en negen uur werd gecontroleerd op de Vissersweg. Hier namen 38 van de 157 passerende automobilisten het niet zo nauw met de daar toegestane '50'. Hoogst gemeten snelheid: 93 km/uur. Op de Veckdijk werd tussen acht en negen uur 's avonds gecontroleerd. Hier flitste de snelheidsradar 19 van de 100 voorbij de radarwagen rijdende automobilisten. Hoogst gemeten snelheid was hier 81 km/uur in plaats van '60'.
Tussen kwart over acht en negen uur hielden op de Schrijversdijk 37 van de 181 passerende automobilisten het gaspedaal te diep ingedrukt. Hoogst gemeten snelheid: 87 km/uur, terwijl daar '50' is toegestaan.

We zien dat je waarschijnlijk software gebruikt die onze reclamebanners ontregelt. Dat vinden we jammer, de enige inkomsten die FlakkeeNieuws heeft zijn namelijk de inkomsten van reclame. Hiervan betalen we o.a. de kosten van de server waarop deze website staat en waardoor je dus het nieuws kan lezen wat je nu wilt lezen. Help ons door FlakkeeNieuws.nl te whitelisten in je adblocker en dus een uitzondering te maken voor deze website. Hartelijk dank!

Terug naar homepagina