Paulus- en Johannesreis

U bekijkt nu een bericht uit het archief van FlakkeeNieuws van 2007 en ouder.

In het voorjaar van 2004 zal er een reis georganiseerd worden naar West Turkije inclusief het Griekse eiland Patmos. West Turkije, het vroegere Klein-Azie, was onder andere het werkterrein van de apostel Paulus en tevens treft men daar de overblijfselen aan van z.g zeven gemeentes die in het bijbelboek de Openbaring van Johannes worden genoemd.

De reis zal plaats vinden in de mei-vakantie  2004 van vrijdag 30 april tot en met zaterdag 8 mei. Vanuit de locaties Istanboel, Dikili, Denizli en Kusdadasi zullen bekende bijbels-en kerkhistorische plaatsen worden bezocht zoals Troas, Thyatyra, Filadelfia, Hierapolis, Laodicea, Patmos, Efeze en Milete. Meer info en folders bij reisleider Ds. Leen Jan Lingen, J. Catsstraat 35, 3245 RH Sommelsdijk tel 0187-482944 of email: ljl@zeelandnet.nl

Een info en promotie-avond zal worden gehouden op dinsdag 30 september a.s. om 20.00 uur in de gereformeerde kerk van Middelharnis, Kon. Julianalaan 64. Van harte welkom!

We zien dat je waarschijnlijk software gebruikt die onze reclamebanners ontregelt. Dat vinden we jammer, de enige inkomsten die FlakkeeNieuws heeft zijn namelijk de inkomsten van reclame. Hiervan betalen we o.a. de kosten van de server waarop deze website staat en waardoor je dus het nieuws kan lezen wat je nu wilt lezen. Help ons door FlakkeeNieuws.nl te whitelisten in je adblocker en dus een uitzondering te maken voor deze website. Hartelijk dank!

Terug naar homepagina