Dat is toch wel een bedankje waard!

U bekijkt nu een bericht uit het archief van FlakkeeNieuws van 2007 en ouder.

Zoals wellicht bekend, of niet, is Stichting FlakkeeNieuws een non-commerciële stichting die werkt met vrijwilligers. Geen maandsalaris, geen nachturenvergoeding, geen auto van de zaak etc. Puur, hart voor je (amateur)vak en er helemaal voor gaan. Onze razende reporter/fotograaf rijdt rond in een toch wel opzichtige rode Golf met, hoe kan het ook anders, www.flakkeenieuws.nl er op bestickerd. Alleen donderdagavond 17 juni 2004 wilde deze auto even niet meer.

 Dat kan iedereen gebeuren en dan is het de taak om de volgende dag naar een garage te gaan en de auto te laten repareren. Als je om 8.00 uur ’s morgens bij een professionele garage binnenstapt en vraagt of ze gelijk je auto kunnen repareren moet je geluk hebben als dat kan. Bij Kwik Fit in Dirksland begrepen ze de ernst van de situatie (een reporter kan immers niet zonder een auto) en zorgde voor een gaatje tussen het toch al drukke werk van de monteurs. Omdat FlakkeeNieuws voor het einde van de ochtend weer helemaal mobiel was vonden we dat toch wel een bedankje waard!

We zien dat je waarschijnlijk software gebruikt die onze reclamebanners ontregelt. Dat vinden we jammer, de enige inkomsten die FlakkeeNieuws heeft zijn namelijk de inkomsten van reclame. Hiervan betalen we o.a. de kosten van de server waarop deze website staat en waardoor je dus het nieuws kan lezen wat je nu wilt lezen. Help ons door FlakkeeNieuws.nl te whitelisten in je adblocker en dus een uitzondering te maken voor deze website. Hartelijk dank!

Terug naar homepagina