Open dag MSV & AV FLAKKEE

U bekijkt nu een bericht uit het archief van FlakkeeNieuws van 2007 en ouder.

Middelharnis - Zaterdag 6 september organiseert de MSV & AV FLAKKEE onder auspiciƫn van de Stichting Sportraad Middelharnis een open dag. Op de voetbalvelden aan de van Pallandtpolder zullen vanaf 13.00 u. diverse gratis activiteiten plaatsvinden.

De leeftijdsgroepen zijn als volgt ingedeeld:

  • leeftijdsgroep 4 - 5 jaar kabouter
  • leeftijdsgroep 6 - 7 - 8 jaar F pupillen
  • leeftijdsgroep 9 en 10 jaar E pupillen

 

Voor de kabbouters is er een kaboutertoernooi + penalty competitie ( winnaar komt in het bezit van de penalty bokaal)

F pupillen: toernooi 4 tegen 4 + penalty competitie op eerste elftal keeper ( winnaar komt in het bezit van de penaltybokaal)

E pupillen: demonstratie training

Verder is er voor alle deelnemers zowel leden als NIET leden een prachtige herinnering aan deze open dag. Om de dag goed af te sluiten worden er ook nog eens 25 trainingsballen verloot.

Radio Flakkee zal live verslag geven van de open dag.

We zien dat je waarschijnlijk software gebruikt die onze reclamebanners ontregelt. Dat vinden we jammer, de enige inkomsten die FlakkeeNieuws heeft zijn namelijk de inkomsten van reclame. Hiervan betalen we o.a. de kosten van de server waarop deze website staat en waardoor je dus het nieuws kan lezen wat je nu wilt lezen. Help ons door FlakkeeNieuws.nl te whitelisten in je adblocker en dus een uitzondering te maken voor deze website. Hartelijk dank!

Terug naar homepagina