Snelheidscontroles

U bekijkt nu een bericht uit het archief van FlakkeeNieuws van 2007 en ouder.

Oude-Tonge / Dirksland / Stellendam - Personeel van de verkeerspolitie hield zondagmiddag 27 juni 2004 snelheidscontroles op de Magdalenadijk in Oude-Tonge de Staakweg in Dirksland en de N75 in Stellendam.

Tussen kwart voor één en kwart voor drie reden 11 van de 700 passerende automobilisten op de Magdalenadijk harder dan de toegestane snelheid van 80 km/uur. Hoogst gemeten snelheid: 106 km/uur. Op de Staakweg flitste de radar tussen kwart voor één en half drie 34 van de 130 bestuurders. Hoogst gemeten overtreding bedroeg 80 km/uur in plaats van de toegestane snelheid van 50 km/uur. Op de N57 lapten 149 van de 900 automobilisten de maximum snelheid aan hun laars. Tussen één uur en half drie bedroeg de hoogst gemeten snelheid 194 km/uur in plaats van de toegestane ‘100’.

We zien dat je waarschijnlijk software gebruikt die onze reclamebanners ontregelt. Dat vinden we jammer, de enige inkomsten die FlakkeeNieuws heeft zijn namelijk de inkomsten van reclame. Hiervan betalen we o.a. de kosten van de server waarop deze website staat en waardoor je dus het nieuws kan lezen wat je nu wilt lezen. Help ons door FlakkeeNieuws.nl te whitelisten in je adblocker en dus een uitzondering te maken voor deze website. Hartelijk dank!

Terug naar homepagina