Openbare repetitie jeugd De Hoop

U bekijkt nu een bericht uit het archief van FlakkeeNieuws van 2007 en ouder.

Op vrijdag 26 september geven jeugdorkest en blokfluitgroepen van Fanfare De Hoop van 19.00 – 20.00 uur een openbare repetitie in ’t Haegse Huus te Stellendam.

Deze repetitie vormt de afsluiting van een gezamenlijk project van Muziekschool De Deltastreek en Fanfareorkest De Hoop, waarbij o.a. een aantal muzieklessen is gegeven aan de middenbouw- groepen van de Stellendamse basisscholen.

Ouders, kinderen en belangstellenden worden van harte uitgenodigd de openbare repetitie van 26 september bij te wonen. Men kan luisteren, vragen stellen en zelfs instrumenten proberen en dat alles in een informele sfeer. De dirigenten geven uitleg over het orkest. Ook de blokfluitgroepen presenteren zich. Verder spelen solisten bekende liedjes met begeleiding op CD.

Voor wie interesse heeft in muzieklessen, is een en ander een mooie gelegenheid kennis te maken met de mogelijkheden. De leden van De Hoop volgen hun opleiding bij Muziekschool De Deltastreek. Deze school met professionele en ervaren docenten is sterk debet aan het hoge niveau waarop het “grote orkest” musiceert, een viertal landskampioenschappen vormen er het bewijs van. Ook het meespelen in het jeugdorkest stimuleert de jeugdige muzikant enorm tijdens zijn of haar muziekstudie.

Jeugdorkest en blokfluiters hopen veel publiek te mogen verwelkomen. Iedereen is welkom tussen 19.00 en 20.00 uur in ’t Haegse Huus te Stellendam.

Deze lessen werden verzorgd door volledig bevoegde docenten van de muziekschool. Coördinator van het gehele project is Arie Stolk, directeur van De Deltastreek en dirigent van De Hoop.

We zien dat je waarschijnlijk software gebruikt die onze reclamebanners ontregelt. Dat vinden we jammer, de enige inkomsten die FlakkeeNieuws heeft zijn namelijk de inkomsten van reclame. Hiervan betalen we o.a. de kosten van de server waarop deze website staat en waardoor je dus het nieuws kan lezen wat je nu wilt lezen. Help ons door FlakkeeNieuws.nl te whitelisten in je adblocker en dus een uitzondering te maken voor deze website. Hartelijk dank!

Terug naar homepagina