Zing jij ook mee?

U bekijkt nu een bericht uit het archief van FlakkeeNieuws van 2007 en ouder.

De HDG Kinderkoren ‘Het Jongeland’ en ‘Het Jeugdland’ beginnen op vrijdag 27 augustus 2004 weer met het koorseizoen. Iedere vrijdag 19.00 tot 20.00 uur worden door ongeveer 50 kinderen liedjes geoefend in ‘de Samaritaan’.

 Er worden zondagschool- en opwekkingsliederen ingestudeerd, maar ook liedjes van Elly & Rikkert. De koren zingen regelmatig voor de bewoners van de HDG (De Samaritaan, De Goede Ree en Het Oude Land) en hebben nog diverse andere uitvoeringen op het programma. Je bent van harte welkom om met een van de koren mee te zingen. De kinderen uit de groep 1 tot en met 5 van de basisschool zijn welkom bij ‘Het Jongeland’. Zit je in groep 6 of hoger dan ben je welkom bij ‘Het Jeugdland’. Als jij of je ouders meer willen weten, bel dan naar een van de volgende telefoonnummers: Petra van Straten namens ‘Het Jongeland’, tel. 0187-480185, en Nicole Bos-Jordaans namens ‘Het Jeugdland’, tel. 0187-483842. Ook kun je een informatieboekje opvragen.

We zien dat je waarschijnlijk software gebruikt die onze reclamebanners ontregelt. Dat vinden we jammer, de enige inkomsten die FlakkeeNieuws heeft zijn namelijk de inkomsten van reclame. Hiervan betalen we o.a. de kosten van de server waarop deze website staat en waardoor je dus het nieuws kan lezen wat je nu wilt lezen. Help ons door FlakkeeNieuws.nl te whitelisten in je adblocker en dus een uitzondering te maken voor deze website. Hartelijk dank!

Terug naar homepagina