100.000 euro voor verloskundig centrum CuraVita

Foto

Op donderdag 9 oktober 2014 overhandigde de heer dr. P.J. Helmsing, voorzitter van de Stichting Vrienden Van Ziekenhuis Dirksland een cheque van maar liefst 100.000 euro aan verloskundig centrum CuraVita. Het bedrag is bedoeld voor de aanschaf van medische apparatuur voor het verloskundig centrum, waaronder een reanimatiebed, een bewakingsmonitor, een transportincubator, vier verlosbedden, een pandawarmer, vier cardiotocografen en een aantal warmtelampen.

De heer Helmsing lichtte toe: "De aanschaf van deze middelen past uitstekend bij de filosofie van onze Stichting. We zetten ons graag in om het ziekenhuis te ondersteunen bij de aanschaf van medische apparatuur. We zijn erg begaan met het ziekenhuis en daarnaast zien we onszelf als verbindende schakel naar de samenleving." Namens het ziekenhuis en al het verpleegkundige personeel bedankte Paul van der Velden het bestuur van de Stichting: "Ik sta perplex van dit bedrag. Geweldig! Het geeft ook weer aan hoe belangrijk de stichting is voor het voortbestaan van ons ziekenhuis. Als klein ziekenhuis zijn we namelijk zeer kwetsbaar en de binding met onze bevolking is dan ook goud waard."

Stichting Vrienden Van Ziekenhuis Dirksland
De Stichting Vrienden Van Ziekenhuis Dirksland zet zich al jaren met veel enthousiasme in voor Het Van Weel-Bethesda Ziekenhuis. Het belangrijkste doel is om fondsen te werven waarmee het ziekenhuis medische voorzieningen kan aanschaffen of extra voorzieningen die niet uit het normale ziekenhuisbudget kunnen worden betaald.

DeltaFiber