Nu op de radio: Koffie met...

20 jaar Brêêveertien

Foto

In maart 2012 bestond het seniorencomplex van Woongoed Flakkee, de Brêêveertien in Middelharnis twintig jaar. Gedurende al die jaren heeft het echtpaar Wulfse-Troost het huismeesterschap van het complex naar volle tevredenheid uitgevoerd. Ook het beheer van het bij het complex behorende zaaltje heeft het echtpaar op zich genomen.

Helaas is Henk Wulfse in 2009 overleden. Na het overlijden van Henk Wulfse is besloten het zaaltje een naam te geven; de Wulfsezaal. Mevrouw Riet Wulfse-Troost is na het overlijden van haar man gelukkig aangebleven als beheerder van het zaaltje. Ze wordt daarbij geassisteerd door mevrouw Godrie, die ook in het complex woont. In het zaaltje worden allerlei activiteiten georganiseerd zoals het maken van kaarten en gezamenlijke koffieochtenden. Door bewoners wordt hier dankbaar gebruik van gemaakt en beleven hier veel plezier aan.

Woensdag 21 maart 2012 werd in de vorm van een goed verzorgd koud- en warmbuffet stil gestaan bij het 20-jarig jubileum van mevrouw Wulfse. Daarbij gaf ze aan als haar gezondheid het toelaat ze nog geruime tijd het beheer over het zaaltje wil voeren.

Foto: rechts met bloemen de dames Wulfse en Troost geflankeerd door enkele medewerkers van Woongoed Flakkee en vrijwillig huismeester Bob Kalkman.