College geschokt door mishandeling in Stellendam

logo_goeree-overflakkeeOp vrijdag 7 augustus 2015 is een vrouw ernstig mishandeld door een man en een vrouw in het Stellebos te Stellendam. Het slachtoffer maakte een opmerking over de hond van het stel die dreigend op de vrouw afkwam. De man en de vrouw reageerden daarop door het slachtoffer zwaar te mishandelen. Het slachtoffer is in het ziekenhuis behandeld. De daders zijn aangehouden door de politie. Burgemeester Jan Pieter Lokker is geschokt en verontwaardigd door deze uiting van zinloos geweld.

De burgemeester spreekt zijn afschuw uit over deze zware mishandeling en vindt het geweld ontoelaatbaar: "Het college van burgemeester en wethouders is geschokt door dit voorval. Dit past in het geheel niet bij de manier waarop wij op ons mooie eiland met elkaar omgaan. Tegen dit soort excessen moet hard en snel worden opgetreden."

Burgemeester Lokker is vol lof over het optreden van de politie: "De politie was snel ter plaatse en heeft kordaat gehandeld. Mede dankzij de inzet van sociale media zijn de daders snel na de mishandeling aangehouden en afgevoerd naar het politiebureau. Een compliment aan de politie is dan ook op zijn plaats!"