Nu op de radio: Ons Eiland,Altijd Dichtbij

De Jonge Spartaan D1 wint van Feyenoord D1

Foto

Zaterdag 27 november 2010 heeft De Jonge Spartaan D1 een oefenwedstrijd gespeeld tegen Feyenoord D1. Voor de talenten uit Middelharnis een wedstrijd waarnaar is uitgekeken. Niet alleen vanwege de uitstraling van de naam Feyenoord maar ook vanwege het feit dat de tegenstander uitkomt in de Hoofdklasse.

Onder bijna winterse omstandigheden maar op een veld dat prima bespeelbaar was, heeft de D1 laten zien over veel potentie te beschikken. De wedstrijd werd op overtuigende wijze met 3-2 gewonnen. Proficiat jongens. Vooral het spel in de eerste helft was prachtig om naar te kijken. De ruststand van 2-0 was dan ook dik verdiend. Na de limonade ging het wat moeilijker. Ook Feyenoord liet nu zijn tanden zien. Het kwam terug tot 2-2 maar meer leverde hun offensief niet op. Integendeel, het slot van de wedstrijd was weer voor De Jonge Spartaan, met het doelpunt dat de 3-2 winst betekende als verdiende beloning.

Voor het talrijke publiek dat ondanks de sneeuw en de koude omstandigheden op de wedstrijd was afgekomen was het in elk geval een heerlijke wedstrijd om naar te kijken. Een reclame voor het jeugdvoetbal.