Nu op de radio: Archipel bij nacht

Diefstal in Goedereede en Middelharnis

logopolitieTussen zondag 8 juli 00:00 uur en maandag 9 juli 2012 02:17 uur is er in Goedereede aan de Varkensmarkt en Jongkoenstraat ingebroken in geparkeerd staande auto's. Bij een van de auto's ging het alarm af om 02:17 uur. Er werd onder andere in de auto liggend gereedschap buitgemaakt.

Vrijdagochtend 6 juli 2012 tussen ongeveer 01:00 uur en 08:00 uur zijn er twee fietsen gestolen vanaf een fietsendrager achterop een caravan aan de Langeweg in Middelharnis. De fietsen stonden vast d.m.v. extra sloten. Beschrijving van de fietsen: type ATB, merk cube, witte "bar-ends" op een van de sturen (merk BBB) en witte bidon-houder.

Politie-advies voor de vakantie
Helaas zijn er kennelijk mensen die gebruik maken van het feit dat vakantiegangers hun spullen klaar hebben staan voor vertrek naar hun vakantiebestemming. Let dus extra op de beveiliging hiervan en neem zoveel mogelijk maatregelen. Bovenstaand voorbeeld is er een van de vele. Zo zijn er gevallen bekend van het klaarzetten van de vakantiebagage voor het raam in een woning. Inbrekers namen de kans waar. In een ander geval werd de bagage doorzocht in een auto die niet afgesloten was terwijl de vakantiegangers heen en weer liepen bij het inladen.