Disco in de pauze op school

Vrijdag 1 juni 2012 is de derde editie van het 'On The Rox'. RGO Middelharnis helpt mee met het promoten van dit alcoholvrije jongerenfeest en om die reden was er afgelopen dinsdag 29 mei 2012 in beide eetpauzes een heuse disco, waar ook vrijkaartjes werden weggegeven voor jongeren die vragen goed beantwoordden, onder andere over de gevaren van drugs en alcohol.

Dinsdagmiddag was ook een promotieteam actief in de omgeving van de Pontes Pieter Zeeman in Zierikzee. Vanuit een cabrio met discomuziek werd geflyerd en jongeren konden hier ook vrijkaarten winnen via een Facebook-actie.

On The Rox is een uitgaansavond voor jongeren van 12 tot en met 15 jaar. De rode loper ligt uit en de bekende roze Cadillac staat voor de deur als herkenning. De kaarten worden verkocht door jongeren in die leeftijdsgroep via Facebook en ouders kunnen kaarten voor hun kinderen kopen bij de C1000 in Renesse en bij de receptie van Vakantiepark Schouwen.

On The Rox wordt vrijdag 1 juni 2012 georganiseerd in de Bariton in Renesse. On The Rox's Mc La Cruz en deejay Ayron zullen de jongeren weer van muziek voorzien en om 21:00 uur treedt YES-R op! YES-R is één van de bestverkochte rappers van het land. Hij heeft al twee keer een TMF Award gewonnen en nu is hij regelmatig op tv te zien als presentator en graag geziene gast en zanger.

Pendelbussen rijden tussen de Bariton en het Transferium Renesse en vanuit Bruinisse en Middelharnis zal een speciale touringcar rijden. Voor meer informatie: Facebook.com/OnTheRoxRenesse.