Drie nieuwe buurtagenten op Goeree-Overflakkee

logopolitie(Oktober 2008) Goeree-Overflakkee heeft drie nieuwe buurtagenten. Cor van Heemst wordt de nieuwe buurtagent van Ouddorp. Hij neemt deze buurt over van Bas de Jong die in opleiding is voor Operationeel leidinggevende. Van Heemst werkte eerder als buurtagent in Middelharnis.

Ook Dirksland heeft een nieuwe buurtagent. Ronald Tantner, die deze buurt tijdelijk waarnam, wordt opgevolgd door Heidi Westerbrink. Zij was eerder werkzaam bij de politie in Spijkenisse.

Andrea Schot, afkomstig uit het wijkteam Brielle, wordt de nieuwe buurtagent van Battenoord, Nieuwe-Tonge en Sommelsdijk. Zij volgt daar Ewout van Mourik op die buurtagent is geworden in Spijkenisse.

Alledrie de nieuwe buurtagenten zijn inmiddels druk bezig hun nieuwe wijk te leren kennen. Ondersteund door de andere medewerkers van het wijkteam zullen zij zich bezig houden met het verbeteren van de veiligheid in hun buurt.

Contact
Met vragen en niet-spoedeisende meldingen kunt u bij het wijkteam terecht via het algemene politietelefoonnummer 0900-8844. Uw telefoontje komt binnen bij het Politie Service Center. De telefoniste zet het verzoek in een afsprakensysteem voor het wijkteam. Een medewerker van het wijkteam neemt dan zo snel mogelijk contact met u op. Voor spoed en onmiddelijke actie belt u 112.