Luister radio: Ons Eiland, Altijd Dichtbij of kijk live TV

Feestelijke opening schooljaar CBS Albert Schweitzer

Foto

Op vrijdag 30 augustus 2024 klonk het vrolijke nummer 'Happy New Year' van ABBA uit de speakers bij CBS Albert Schweitzer. Confetti vulde de lucht en de heerlijke geuren van barbecue, verse koffie, pizza en patat waren overal aanwezig. De school opende het nieuwe schooljaar op een bijzondere manier, in aanwezigheid van ouders, leerlingen en collega's.

Niet alleen werd het schooljaar feestelijk ingeluid, maar er vond ook een speciale presentatie plaats van het prentenboek genaamd 'Albert!' Het verhaal, geschreven door Dieuwertje Maliepaard en geïllustreerd door Fenne Maurer, neemt de lezers mee in het leven van Albert de rups. Het verhaal van Albert weerspiegelt waar de school dagelijks naar streeft: een veilige omgeving creëren waar kinderen verantwoordelijkheid leren nemen en met structuur en vertrouwen hun eigen pad kunnen volgen.

Daarnaast werd de middag sportief gestart met sportclinics, verzorgd door Sc Feyenoord en Budokai Senshi. Het was een bruisende en inspirerende start van het nieuwe schooljaar voor CBS Albert Schweitzer.