Nu op de radio: Archipel bij nacht

Eerlijk ondernemen? Kies een Fairtrade kerstpakket

Met een kerstpakket van de Wereldwinkel toont u uw interesse in eerlijk en duurzaam ondernemen: een belangrijk item in tijden waarin zakendoen niet vanzelf gaat. Met een fairtrade kerstpakket van de Wereldwinkel geeft u uw personeel of relaties een waardevolle kerstattentie en toont u zich tegelijkertijd een maatschappelijk betrokken ondernemer.

Laat u inspireren door producten met een bijzonder verhaal. Alle food en non-food artikelen zijn ambachtelijk geproduceerd, veelal met oorspronkelijke materialen en technieken. Doordat de ondernemers een eerlijke prijs voor hun producten ontvangen, zijn zij in staat om zichzelf en hun personeel op te leiden en hun kinderen naar school te sturen. Extra bijzonder is dat de kerstpakketten en -attenties die u koopt bij Wereldwinkel Goeree-Overflakkee, grotendeels worden verwerkt en ingepakt door de leerlingen van het Praktijkonderwijs van CSG Prins Maurits. Op die manier bieden de Wereldwinkel niet alleen de producenten een beter bestaan, maar helpen ze ook de eigen jeugd een eindje op de goede weg.

Natuurlijk kunt u ook uw medewerkers zelf laten kiezen welk kerstgeschenk zij wensen. Met het concept 'Geef kerst inhoud' biedt de Wereldwinkel cadeaubonnen aan in een feestelijke cadeaubox. Een combinatie van producten en een cadeaubon is ook mogelijk. Op donderdag 18 oktober 2012 van 17:00 tot 21:00 uur en op vrijdag 19 oktober 2012 van 14:00 tot 21:00 uur bieden zij u de gelegenheid om hun kerstassortiment te komen bekijken in de winkel, Zandpad 134 in Middelharnis. U kunt dan ook uw eigen kerstpakket komen samenstellen en uw persoonlijke wensen bespreken. Als u de presentatie wilt bijwonen, kunt u contact opnemen met Ineke Beukers (06-10073143) of Ingrid Wendt (06-21710415). Als u liever op een andere dag komt, kunt u uiteraard ook een afspraak maken.

De Wereldwinkel aan het Zandpad 134 is geopend op maandag van 10:00 tot 12:00 uur, dinsdag t/m zaterdag van 10:00 tot 17:00 uur en vrijdagavond van 17:00 tot 21:00 uur.