Nu op de radio: Ons Eiland, Altijd Dichtbij

Extra leespunten gemeente Goedereede geopend

Gemeente Goedereede is met ingang van 2009 een aantal Leespunten rijker. Leespunten zijn een soort mini-bibliotheken die de plaats hebben ingenomen van de Bibliobus. Leespunten zijn bedoeld voor kinderen tot ongeveer 12 jaar en voor volwassenen die opzien tegen de reis naar een grotere bibliotheek in de regio.

De Leespunten in de gemeente Goedereede zijn te vinden in de Eben-Haëzerschool in Goedereede-Havenhoofd (openingstijden: dinsdag- en donderdagmiddag van 15:00 tot 17:00 uur), in het Haegse Huus in Stellendam (openingstijden: woensdagmiddag van 13:00 tot 17:00 uur) en in het gemeentehuis in Goedereede. Het Leespunt in Goedereede is te bezoeken tijdens de openingsuren van het gemeentehuis. Dit Leespunt is een zelfbedieningspunt. Voor vragen is er iedere woensdagmiddag van 14:00 tot 16:00 uur een bibliotheekmedewerkster aanwezig.

Als u ook gebruik wilt maken van een Leespunt, of een bibliotheekvestiging kunt u contact opnemen met de Bibliotheek Zuid-Hollandse Delta, vestiging Ouddorp via het telefoonnummer 0187-667744. Meer informatie staat ook op de website www.bibliotheekzuidhollandsedelta.nl.