Flakkeese bands en kunstenaars gezocht

Op 28, 29 en 30 augustus 2015 zal er op de locatie Fort Prins Frederik een kunst en muziekfestival worden georganiseerd waarvan de hoofdact de New Yorkse bluesgigant POPA CHUBBY zal zijn die zijn vertolking van Jimi Hendrix ten gehore zal brengen. De organisatie wil beeldend kunstenaars en muzikanten van nu de gelegenheid geven om te laten zien en horen wat zij beleven bij de gedachte aan Woodstock 1969.

Het Team van KCH promotie (Kunst Cultuur Historie) heeft al vele kunstenaars en muzikanten vanuit heel het land en zelfs het buitenland gesproken en gezien maar van Goeree-Overflakkee is er nog niet één aanmelding.

Omdat het evenement drie dagen duurt en de muziek de sfeer grotendeels bepaalt, heeft het team voorspeelavonden georganiseerd waarop de aangemelde bands kunnen laten zien en horen hoe zij deze FEEL invulling denken te geven. De eerstvolgende voorspeelavond is op zaterdag 13 juni 2015 in Restaurant The Lounge 't Fort op de locatie Fort prins Frederik aan de Havendijk 16 te Ooltgensplaat. Het begint om 20:00 uur. Iedereen wordt uitgenodigd om deze avond gratis bij te wonen.

Bands kunnen zich aanmelden via: info@kchpromotie.eu, verdere informatie is te vinden op www.fortprinsfrederik.nl.