Geslaagd eerste Huttendorp Melissant

Foto

Op woensdag 28 augustus 2013 stonden ruim 90 kinderen te springen om drie dagen lang hun eigen hut te gaan bouwen. Het laatste Huttendorp in Melissant vond zo'n 40 jaar geleden plaats, het werd dus weer tijd om de 'geiten' te laten bouwen. Een enorme stapel hout van ruim vier vrachtwagens vol, die voor hun verzameld was, lag op de kinderen te wachten.

De kinderen timmerden er hard op los. Ook enthousiaste ouders, grootouders en kennissen deden vrolijk mee. Heel veel spijkers, zo'n 40 kilo, zijn in de hutten geslagen. De meest creatieve hutten(namen) vlogen door het 'dorp' zoals "de Geitekeutel", "de afhaal chinees", "de Meiden Villa", een heus kasteel en een hut met glijbaan en carport. Bij de EHBO-post bleef het gelukkig rustig met maar vier splinters, vijf pleisters en twee zere duimen.

De jury heeft aan het einde van de derde dag de hutten beoordeeld en de bouwers van de drie mooiste hutten hebben hiervoor een mooie medaille gekregen. Alle bouwers hebben een 'Huttenbouwdiploma' gekregen voor hun bouwkunsten.

Als afsluiting van de drie gezellige bouwdagen is er door een groot aantal feestgeiten een gezellig Zomerfeest gevierd met hapjes, drankjes, een vreugdevuur en zomerse muziek, verzorgd door DJ Daniëndo.

Bekijk alle foto's via www.facebook.com/oranjeverenigingmelissant.

DeltaFiber