Nu op de radio: Archipel in de ochtend

Gevonden en vermiste dieren week 40-2011

Foto behorende bij Gevonden en vermiste dieren week 40-2011
Foto behorende bij Gevonden en vermiste dieren week 40-2011
Foto behorende bij Gevonden en vermiste dieren week 40-2011

Stichting Amivedi, kosteloze registratie van gevonden en vermiste huisdieren, heeft voor week 40-2011 de volgende medingen binnen gekregen.

Vermist:
* Cypers/rood met witte poes, "Sophie", 10 maanden jong, is klein, heeft een witte borst met rode vlek in het midden en ze heeft twee opvallende witte strepen onder haar ogen. Julianastraat in Oude-Tonge.

* Donker/licht bruin gemelleerde kater, ongecastreerd, "Mickey", 6 maanden jong, heeft zwart met lichtere strepen, is waarschijnlijk met een schoolklasje naar Melishof toe gelopen, zwarte halsband met rode letters. Marijkelaan in Melissant.

Gevonden:
* Witte hond, reu, gecastreerd, lijkt op een kruising chihuahua/malthezer leeuwtje. Schoolstraat in Middelharnis.
* Zwart/witte poes, pootje linksvoor alleen witte teentje, rechtsvoor wit tot aan de elleboog, achterpootjes beide tot de hak wit, klein wit streepje over neus en een klein puntje van de staart is wit. Verder is ze zwart maar uiteinde van de haren aan de zijkant van haar lichaam hebben een bruinige gloed. Herman Heijermansingel in Sommelsdijk.
* Zwarte poes, heeft een wit befje en wit vlekje op de buik, geschatte leeftijd: 3 a 4 maanden. Hazelaar in Melissant.
* Bruin, zwarte kat, geslacht onbekend, is erg tam springt op schoot e.d., lijkt nog niet zo oud. Sluuslaan in Middelharnis.

Bent u zelf een huisdier kwijt, heeft u er een gevonden of een vermist dier ergens gezien? Neem dan contact op met Agnes via 088-0064696 of per e-mail aan go@amivedi.com.