Gevonden en vermiste huisdieren week 30-2012

Foto

Stichting Amivedi, kosteloze registratie van gevonden en vermiste huisdieren, heeft voor week 30-2012 de volgende meldingen binnen gekregen.

Vermist:
* Zwart/bruine Jack Russel "Bikkel", is 4 jaar oud, reu, gecastreerd, draagt een ketting om de hals, is gechipt. Ruijgenhil in Melissant.

* Cypersgrijs/witte poes "Moppie" van 3 jaar oud, heeft alleen witte voetjes en een wit dasje om haar nek, loopt niet zomaar op een vreemde af, is niet bang voor honden, is gechipt. Julianaweg/Molendijk in Melissant.
* Cypersbruine poes "Cheeta" van 4 jaar oud, heeft een witte bef, witte sokjes en een beetje roodachtige buik. Heel lief, laat zich makkelijk aaien. Ze heeft geen halsband, omdat ze al eens eerder door iemand te pakken is genomen en daardoor geen bandje meer kan verdragen. Jupiterhof in Oude-Tonge.

Gevonden:
* Rood/witte kater, ongecastreerd, is rood met witte voetjes, overleden. Groene kruisweg ter hoogte van Bastion hotel in Brielle.

Bent u zelf een huisdier kwijt of heeft u er een gevonden? Neem dan voor Goeree-Overflakkee contact op met Agnes via 088-0064696 of go@amivedi.com.