GO Color: een kleurrijk evenement op Goeree-Overflakkee

Foto

Zaterdag 27 augustus 2016 is de allereerste editie van de GO Color. Deelnemers leggen een loop van 5 kilometer af, de route start in het centrum van Middelharnis. Op vaste punten worden de lopers gekleurd met kleurpoeder. Het gaat bij de GO Color niet om als eerste over de finish komen maar om het plezier met elkaar. Er zijn al bijna 1000 deelnemers dus alle ingrediënten voor een mooi feestje zijn aanwezig.

Na afloop van de GO Color zijn er diverse activiteiten voor jong en oud rondom de start/finish georganiseerd. Een hapje eten en een lekker drankje, een kidscorner voor de kinderen en een podium met muziek. De opbrengst van dit evenement is bestemd voor de A21 Campaign, een organisatie die strijdt tegen mensenhandel.

De GO Color wordt georganiseerd door stichting We GO Together. Deze stichting heeft onder andere ten doel fondsen te werven voor goede doelen door middel van het organiseren van evenementen op Goeree-Overflakkee. Meer informatie is te vinden op www.wegotogether.nl

Een ticket kost voor volwassenen € 18,50 en € 8,50 voor kinderen (6 t/m 12 jaar) en zijn te bestellen via www.gocolor.nl.

DeltaFiber