Grote ravage na grove inbraak supermarkt Nieuwe-Tonge

Foto

In de supermarkt aan de Westdijk in Nieuwe-Tonge is in de nacht van zondag 30 op maandag 31 augustus 2020 ingebroken. De politie is opzoek naar getuigen. Wie heeft iets gezien?

Kort voor 03:00 uur werd, via een melding van de beveiliging, duidelijk dat inbrekers hadden toegeslagen in de supermarkt. De daders zijn vermoedelijk door het inslaan van een ruit, aan de zijkant van het pand, binnengedrongen. Direct werd door agenten, samen met de beveiliging, een onderzoek ingesteld. Omdat het niet direct duidelijk was of de inbrekers nog in het pand aanwezig waren kwam ook een speurhond. Helaas waren de dieven gevlogen.

In het pand werd een ravage aangetroffen. Er was veel vernield. Met behulp van een brander was de kluis opengebroken en werd een fiks geldbedrag meegenomen. Ook sigaretten gingen mee. Door de Forensische Opsporing is sporenonderzoek verricht.

Maandagmorgen hielden agenten een buurtonderzoek, dit alles om zoveel mogelijk informatie te verzamelen voor het onderzoek.

Misschien heeft u in de afgelopen dagen iets gezien waarvan u dacht :’Dat is vreemd’! Een verdachte auto of personen en heeft u dit nog niet gemeld. Doe het alstublieft nu bij 0900-8844. Alle tips zijn welkom.