Haar doneren aan het goede doel

Foto

Henniëtta Leijdens belde met kapsalon Silhouet in Dirksland om een afspraak te maken want ze wilde 50 centimeter van haar haar af laten knippen voor het goede doel, namelijk Stichting Haarwensen. Deze stichting zamelt haar in om pruiken te maken voor kinderen die door ziekte hun haar verloren zijn.

Angela van Antwerpen, eigenaresse van de kapsalon, zet zich graag in voor Stichting Haarwensen. Vrijdag 10 mei 2013 heeft Henniëtta Leijdens haar vlecht van maar liefst 50 centimeter gedoneerd aan Stichting Haarwensen.

De Dirkslandse kapster besloot zich aan te melden als geregistreerd en officieel haarwens-kapper. Dit houdt in dat zij kosteloos de haren vlecht, knipt en toestuurt naar Stichting Haarwensen. "Mensen die hun haar, minimaal 25 centimeter, weggeven aan (kale) kinderen verdienen wat mij betreft een hele speciale behandeling. Ik wil me hier voor inzetten door deze mensen gratis te verwennen met wassen en knippen," aldus Angela. Voor meer informatie of het maken van een afspraak kunt u bellen met 0187-601486.

DeltaFiber