Inzamelingsactie verwoeste paardenstal Sommelsdijk

Foto

De eigenares van de paardenstalling in Sommelsdijk die donderdag 13 oktober 2016 werd verwoest bij een grote brand, is een inzamelingsactie begonnen. Ze hoopt op die manier haar grote droom weer te verwezenlijken.

Het was donderdag een dramatische dag voor Patricia Visser. 's Ochtends vroeg brak brand uit in een van haar twee stallingen. Zeven paarden en een hond overleefden het niet.

Twee paarden waren van Visser zelf. Vijf andere dieren waren van andere mensen die hun dier bij haar hadden gestald. Zeven paarden in een andere stal konden wel gered worden.

Door de brand zijn ook alle spullen en landbouwmaterialen in de schuur verloren gegaan, aldus Visser.

"De brand heeft mijn grote droom en die van anderen verwoest. We gingen voor onze paardjes en hond door het vuur, maar het mocht helaas niet meer baten. [...] Help ons om onze droom weer waar te maken, alle kleine beetjes helpen", schrijft Visser op de inzamelingssite.

Ze wil er alles aan doen om degenen die hun paard nog wel hebben zo snel mogelijk weer te kunnen laten rijden. Ook wil ze mensen die hun paard zijn verloren een hart onder de riem steken.

Bron: RTV Rijnmond

DeltaFiber