Jagt Flexworks Melissant schenkt AED aan WSV Herkingen

Foto

Jacob Jagt eigenaar van Jagt Flexworks in Melissant is lid van de Watersportvereniging Herkingen en ligt natuurlijk met zijn motorboot in de verenigingshaven. Tijdens de Algemene Ledenvergadering begin 2011 kwam van de leden de vraag voor een AED op het haventerrein. Spontaan bood Jacob aan om gratis een AED te leveren aan de Watersportvereniging.

Zaterdag 5 maart 2011 overhandigde Jacob officieel de AED aan de voorzitter Toon Huizer. Deze vertelde blij te zijn met dit levensreddende apparaat maar hoopt dat het niet gebruikt hoeft te worden. Jacob  reageerde hierop dat hij graag meewerkt aan het redden van levens en blij is de AED te kunnen geven aan een vereniging die actief bezig is de haven gezelliger, leuker en zeer zeker aantrekkelijker te maken voor de leden en passanten.

Jagt Flexworks staat voor Flexibiliteit in een ruim aanbod van diensten. Het biedt zo goed als in alle segmenten onderhoud en constructieve mogelijkheden. Dit varieert van klantgericht constructiewerk tot all-round onderhoud in de agrarische sector. Laswerken in RVS en staal behoren uiteraard ook tot de mogelijkheden, zowel in de bouw en industrie als in de nautische sector. Voor het eerst zijn reddingstrappen en beugels voor reddingsboeien en brandblussers in rvs gemaakt en geleverd aan de WSV Herkingen. Dit is een stimulans om deze markt verder uit te breiden.