Januari Tassenmaand bij de Wereld Winkel

In plaats van de traditionele opruiming heeft Wereldwinkel Goeree-Overflakkee in januari 2015 een kortingsactie voor de tassen: Januari Tassenmaand. U krijgt de hele maand januari 25% korting op alle schouder- en handtassen, laptoptassen, ipadhoezen en toilettassen die u in de wereldwinkel koopt. Tassen van leer, autobanden, gerecycled plastic, katoen, canvas en zijde.

Kom en sla uw slag. De korting geldt niet voor rieten manden, dat wordt een andere actie.

Soms vragen klanten of het niet vreemd is om korting te krijgen in de Wereldwinkel: als je fairtrade artikelen koopt, wil je immers dat de producent er goed aan verdient? Dat maakt echter geen verschil. Voor elk product dat ze in de winkel hebben, heeft de producent al een goede beloning ontvangen. De Wereldwinkel koopt in voor normale prijzen, en ja, soms willen ze zelf wel eens een korting weggeven. Waarom? Omdat zij het u als klant gunnen, en natuurlijk ook om weer ruimte te maken voor leuke, nieuwe artikelen.

In de Wereldwinkel krijgt u de garantie dat elk product uit het assortiment met zorg en volgens fairtrade criteria is geproduceerd en ingekocht. Ondernemers in ontwikkelingslanden krijgen op deze manier toegang tot de Europese markt en hebben een inkomen waarmee zij in staat zijn om een goed bestaan op te bouwen, hun kinderen naar school te sturen en zichzelf en hun personeel verder op te leiden. Kortom: door het kopen van fairtrade producten zorgt u ervoor dat ondernemers in ontwikkelingslanden zichzelf en hun omgeving verder kunnen ontwikkelen.

De Wereldwinkel aan het Zandpad 134 is geopend op maandag van 10:00 tot 12:00 uur, dinsdag t/m zaterdag van 10:00 tot 17:00 uur en vrijdagavond van 17:00 tot 21:00 uur.