Jongste honkballers The Islanders kampioen

Foto

Met slechts één verliesbeurt afgelopen seizoen, is het jongste honkbalteam van The Islanders, de beeball, zaterdag 25 september 2010 kampioen geworden. Ook het junioren 1 team houdt nog steeds met vier punten voorsprong op de concurrentie zicht op een eventueel kampioenschap. Het voorbije weekend wonnen zij wederom op eigen veld met 9-8.

Het beeball kampioensteam werd zaterdag in het clubgebouw enthousiast ontvangen met spandoeken en ballonnen. De (kinder)champagneflessen werden ontkurkt, er werd gespoten en geproost. Op een fantastisch seizoen! Alle kinderen gingen na afloop van het gezamenlijke etentje trots met hun verdiende medaille naar huis.

Na drie weken 'droog' te hebben gestaan, mocht het junioren 1 team afgelopen zaterdag, 25 september 2010, eindelijk weer aan de bak. Ondanks dat de vorm en het wedstrijdritme overduidelijk een deuk hadden opgelopen, werd de thuiswedstrijd tegen de Wizards nipt met 9-8 gewonnen. In aanvallend opzicht was de productie zaterdag erg magertjes. Slechts Kevin Hameeteman (0.333), Kees du Pree (0.333), Bas Nederveen (0.500) en Mark de Vos (0.500) realiseerden een slaggemiddelde. Wel werd er agressief honkgelopen en bleven er slechts enkele keren mensen achter op de honken bij een inningwissel.