Nu op de radio: Ons Eiland, Altijd Dichtbij

Kandidatenlijst SGP Goeree-Overflakkee

"Daad bij het Woord." Daar wil de SGP op Goeree-Overflakkee voor staan. De SGP komt dan ook met een herkenbare kandidatenlijst voor de gemeenteraadsverkiezingen van woensdag 21 november 2012. Kandidaten die daadwerkelijk de daad bij het Woord willen voegen. Op maandag 25 juni stemde de ledenvergadering van de Gemeentelijke Kiesvereniging SGP Goeree-Overflakkee unaniem in met de kandidatenlijst.

De lijsttrekker, de heer C.J. van Dam uit Middelharnis, benadrukt dat de SGP een vaste basis heeft waaruit politiek wordt bedreven. Dat komt ook tot uiting in het motto, waar het Woord niet voor niets met een hoofdletter is geschreven. De SGP staat voor het behoud van de christelijke waarden. Daarnaast benadrukt hij thema's als zondagsrust, aandacht voor woningbouw voor starters en ouderen, samenwerking met kerken, het terugdringen van verslavingen en het feit dat natuur en landschap geen belemmering mogen zijn voor de agrarische sector. Ook pleit de SGP ervoor dat de afstand tussen bestuur en burger in de nieuwe gemeente zo klein mogelijk moet zijn. Een transparant bestuur en een organisatie die zich servicegericht opstelt vindt de SGP daarom van essentieel belang.

Hieronder leest u de eerste 15 namen van de kandidatenlijst van de SGP voor de gemeenteraadsverkiezingen op Goeree-Overflakkee. De totale lijst is te vinden op de nieuwe website: www.sgpgo.nl en telt 50 kandidaten.

1. C.J. van Dam (Middelharnis)
2. P.C. Grinwis (Ouddorp)
3. D.A. Markwat (Dirksland)
4. A.T. van Gurp (Ooltgensplaat)
5. C.G.M. Grinwis (Ouddorp)
6. M. van der Boom (Middelharnis)
7. H.C. Ju (Dirksland)
8. P. Breederveld (Goedereede)
9. H. Herweijer jr. (Dirksland)
10. G. Slootweg (Middelharnis)
11. M.J. Wilstra (Nieuwe-Tonge)
12. A. Houweling (Oude-Tonge)
13. A.D. Anker (Dirksland)
14. P.C. Klink (Stellendam)
15. C.W. Slurink (Goedereede)