Koningsdag zaterdagdienstregeling Goeree-Overflakkee

logo_connexxionOp Koningsdag, woensdag 27 april 2016, rijdt Connexxion op Goeree-Overflakkee volgens de reguliere zaterdagdienstregeling. Om de feestvierders een goede en comfortabele dienstverlening te kunnen bieden, worden er extra bussen en servicepersoneel ingezet.

Wees voorbereid en zorg voor voldoende saldo op de OV-chipkaart
Vanwege de te verwachte drukte bij de oplaadautomaten adviseert Connexxion de reizigers om alvast de OV-chipkaart op te laden met voldoende saldo of een geldig abonnement. Ook is het raadzaam om tenminste 15 minuten voor vertrek aanwezig te zijn.

Geen OV-chipkaart?
Reizigers die niet in het bezit zijn van een OV-chipkaart kunnen op het busstation in Heinenoord ter plekke een dagkaart kopen.

Kies je route
De complete dienstregeling is beschikbaar op connexxion.nl. Connexxion adviseert voorafgaand aan de reis vertrektijden en route te raadplegen. Voor een actueel reisadvies vlak voor of tijdens de reis wordt het gebruik van de CXX-app geadviseerd. Via de Connexxion-app hebben gebruikers van een smartphone altijd toegang tot actuele reisinformatie. Hier zijn vertrektijden te vinden waarbij zoeken op adres, postcode en haltes mogelijk is. Ook is het abonneren op storingsinformatie van een buslijn mogelijk.

DeltaFiber