Nu op de radio: Archipel bij nacht

Maandag 12 april meespelen in nieuwe bioscoopfilm?

Voor een nieuwe bioscoopfilm SONNY BOY is Hollands Glorie Casting en CastingCall dringend op zoek naar figuranten. Sonny Boy wordt een nieuwe speelfilm naar de gelijknamige bestseller van Annejet van der Zijl. De film wordt geregisseerd door Maria Peters bekend van o.a. Kruimeltje en Pietje Bell.

Sonny Boy vertelt het verhaal van een Nederlandse vrouw en een Surinaamse man die elkaar vinden in een traditioneel dropje in Nederland, eind jaren twintig. Tegen alle regels in, gaan zij toch een relatie aan. Ondanks alles hebben ze een mooie, liefdevolle relatie. Ze krijgen een zoontje met het koosnaampje Sonny Boy, en ze runnen samen een pension. Tijdens de Tweede Wereld Oorlog slaat echter het noodlot toe.

Voor maandag 12 april 2010, zoekt het castingbureau nog een grote groep figuranten. Er wordt deze dag gedraaid in de gemeente Goedereede. De tijden zijn vooralsnog niet bekend, maar ga uit van een lange dag. Een draaidag kan duren van 07:45 uur tot 18:30 uur. Mensen van bijna alle leeftijden (16 - 70 jaar) zijn van harte welkom.

Omdat de film zich afspeelt in een andere tijd, zijn er enkele eisen aan het uiterlijk van de figuranten. Zo zoekt men alleen blanke mensen. De figuranten mogen niet te lang en te zwaar zijn i.v.m. de beschikbare kleding. Je mag geen zichtbare piercings of tatoeages hebben en je haar mag niet opvallend gekleurd zijn. Kinderen hadden in die tijd geen beugel.

De vergoeding is 35 euro (inclusief reiskosten) per dag, en wordt cash op de set uitbetaald. Het kan zijn dat bij de mannen het haar enigszins bijgewerkt moet worden. Voor het knippen staat echter een extra vergoeding van 15 euro.

Ben je beschikbaar en lijkt het je leuk om aan deze grote productie mee te werken, stuur dan snel een mail naar roos@castingcall.nl of niels@castingcall.nl. Belangrijk om te vermelden is je volledige naam en telefoonnummer. Geef ook jouw maten door (lengte-, confectie- en schoenmaat). En stuur één recente foto mee.

Voor vragen bel 020-4712712.