Man verwond met hakbijl op parkeerplaats Ooltgensplaat

Foto

De politie hield in het laatste weekend van augustus 2020 drie verdachten aan voor poging doodslag. Vrijdagavond 28 augustus 2020 werd een 41-jarige man uit Oegstgeest met een hakbijl bewerkt op de parkeerplaats aan de Steigerdijk. Hij is met zware verwondingen opgenomen in het Maasstad Ziekenhuis.

Rond 20:30 uur meldden getuigen dat er in een auto, die geparkeerd stond op de parkeerplaats aan de Steigerdijk een zwaar gewonde man zat. Gearriveerde agenten troffen in de auto de 41-jarige man aan. Drie mannen hadden hem aangevallen met een hakbijl. Door zijn arm als afweermiddel te gebruiken was deze op verschillende plekken doorboord. In het ziekenhuis bleek dat ook zowel zijn ellepijp als spaakbeen gebroken waren.

Direct werd een onderzoek ingesteld naar de verdachten. Zondag zijn drie mannen, allen afkomstig uit Ooltgensplaat in de leeftijd van 22, 28 en 32 jaar aangehouden. Zij worden woensdag voorgeleid aan de Officier voor Justitie. Het onderzoek richt zich verder op de aanleiding van dit incident.

We zien dat je waarschijnlijk software gebruikt die onze reclamebanners ontregelt. Dat vinden we jammer, de enige inkomsten die FlakkeeNieuws heeft zijn namelijk de inkomsten van reclame. Hiervan betalen we o.a. de kosten van de server waarop deze website staat en waardoor je dus het nieuws kan lezen wat je nu wilt lezen. Help ons door FlakkeeNieuws.nl te whitelisten in je adblocker en dus een uitzondering te maken voor deze website. Hartelijk dank!

Terug naar homepagina