Nieuw seizoen Boek&Film

Vanaf heden is het weer mogelijk om in te schrijven voor het nieuwe seizoen Boek&Film voor Bibliotheekvestiging Ouddorp. Er zijn in de loop der jaren honderden boeken verfilmd en er worden nog steeds nieuwe verfilmingen gemaakt. Sinds een aantal jaar wordt er iedere eerste woensdagavond van de maand (september t/m juni) een boekverfilming vertoond. In Ouddorp is dit één van de populairste activiteiten van de Bibliotheek en is ook vaak snel uitverkocht.

Dit seizoen is er weer een mooie mix van films geprogrammeerd; van het aangrijpende en waargebeurde verhaal Philomena, tot de verfilming van de Nederlandse bestseller Ventoux.

Plaatsen voor het nieuwe seizoen zijn vanaf heden te reserveren aan de balie in de Bibliotheek (Hofdijksweg 20) of via de activiteitenwebsite van de Bibliotheek: www.leerenbeleef.nl. Wanneer men een plaats voor de film reserveert kan het bijbehorende boek kosteloos worden geleend, zodat boek en film met elkaar vergeleken kunnen worden.

De toegang voor de filmavonden bedraagt €5,00 voor leden en €7,50 voor niet-leden. Dit is inclusief kopje koffie/thee voorafgaand aan de film en een drankje na afloop. De filmavonden beginnen altijd om 19:30 uur.