NLDoet bij Ebbe en Vloed in Oude-Tonge

logo-curamareTussen 10:00 en 15:00 uur  op 20 maart 2015 pakken vrijwilligers vele klussen aan bij Ebbe en Vloed in Oude-Tonge. De vrijwilligers zijn medewerkers van Ebbe en Vloed, familieleden van cliënten, leerlingen van verschillende scholen en medewerkers van Woongoed GO. Zij gaan onder meer schoonmaken, de konijnenhokken verven en de woongalerijen opknappen.

Ook aan de cliënt is gedacht. Voor hen zijn er schoonheidsbehandelingen, massages, zumba- en yogalessen. Tevens zijn er kraampjes waar spullen als kettingen, tassen, geurkaarsen voor de oliebrander, kaas, make-up, handbeschilderd servies en nog veel meer verkocht worden. De Vrienden van Ebbe en Vloed verkopen boeken en puzzels en medewerkers verkopen gebakken kibbeling en allerlei andere lekkernijen. U bent van harte welkom om op deze dag een kijkje te nemen bij Ebbe en Vloed aan 't Getij 3 in Oude-Tonge.

NLdoet is een initiatief van het Oranje Fonds en stimuleert iedereen op vrijwillige basis op 20 en 21 maart 2015 een dag(deel) de handen uit de mouwen te steken. Vrijwilligers zijn het kloppend hart van vele sociale initiatieven. Het Oranje Fonds laat daarom met NLdoet zien hoe belangrijk actieve burgers voor de samenleving zijn. Daarnaast draagt NLdoet bij aan een goed imago van het vrijwilligerswerk. Ook laat NLdoet zien hoe leuk vrijwilligerswerk kan zijn.