Diverse aanhoudingen tijdens uitgaansavond

logopolitieZaterdagavond 27 september 2008 heeft de politie inzet gepleegd tijdens een uitgaansavond in Ouddorp. Zo was er rond 23:00 uur de melding van onenigheid bij de toiletten bij een café aan de Boompjes. Een man had daar een klap tegen zijn kaak gekregen en een trap tegen zijn linkerbovenbeen.

Hij heeft hechtingen gekregen, omdat hij ondermeer een gescheurde lip had. Ook nog een andere jongen had een schop gekregen. De gewonden waren een 18-jarige jongen uit Oosterhout NB en een 17-jarige jongen uit Koog aan de Zaan. De politie onderzoekt de toedracht.

Zondagochtend 28 september 2008 rond 03:00 uur hielden agenten een jongen aan wegens overlast / openbare dronkenschap. De 16-jarige jongen uit Ouddorp gedroeg zich erg agressief. Bij de fouillering heeft de verdachte een agent een kopstoot gegeven. Hierop hebben de politiemensen gepast geweld toegepast om de man onder controle te krijgen. Politiemensen hadden de man gezien bij de parkeerplaats achter de Dorpstienden. Toen politiemensen de man naar huis wilde brengen, gaf de man een vals adres op aan de Koolweg. Agenten belden zodoende aan bij een verkeerd adres en maakten de bewoners wakker. Hierop hielden agenten de man aan en brachten hem over naar een politiebureau. Tijdens deze rit beledigde de arrestant de politiemensen. Ook dit zal de verdachte ten laste worden gelegd. Er zal nog excuses worden gemaakt aan de wakker gemaakte bewoners.

Diezelfde ochtend rond 03:00 uur hielden agenten een bushalte aan de N215 in Melissant in de gaten omdat daar in het verleden overlast werd gepleegd. Ze zagen dat vijf jongeren uit de Kreekbus stapten. Ze sloopten vervolgens een grote metalen vuilnisbak die daar stond. Hierop hielden de agenten het vijftal aan. Alle verdachten waren onder invloed van alcohol. De jongens zijn overgebracht naar een politiebureau waar ze werden ingesloten voor nader onderzoek. Het gaat om een 16-jarige, een 18-jarige en een 22-jarige uit Melissant en een 18- en 20-jarige uit Wouw. De ouders zijn op de hoogte gesteld van het gedrag van hun kinderen.

DeltaFiber