Opvallende cabriobus tussen Ouddorp en Renesse

Deze zomer verbindt een opvallende cabriobus van Arriva de stranden, attracties, campings en vakantieparken op Goeree-Overflakkee met Renesse. De zogeheten GoereeBus, lijn 802, rijdt in de periode van 5 juli tot en met 31 augustus 2014 van Ouddorp naar Renesse en weer terug.

Van 22 juli tot en met 28 augustus kunnen toeristen op dinsdag, woensdag en donderdag ook op verschillende momenten tussen Middelharnis en Renesse reizen, en sluit de GoereeBus aan op de veerdienst van/naar Hellevoetsluis en Tiengemeten. 

Fiets gratis mee
Toeristen die met de GoereeBus reizen, kunnen meestal hun fiets meenemen. De cabriobus heeft namelijk óók ritten met een fietskar, voor maximaal twaalf fietsen, of fietsenrek, voor maximaal vier fietsen.

GoereeBuskaart
In de GoereeBus kan worden gereisd met een OV-chipkaart, maar er kan ook een buskaart worden gekocht bij de buschauffeur. Een enkele rit kost € 2,- en een GoereeBuskaart € 6,-. De GoereeBuskaart is de hele dag geldig, en er mogen (maximaal) drie kinderen van 4 t/m 11 jaar gratis op meereizen. Bovendien geeft de GoereeBuskaart recht op kortingen en aanbiedingen. Mensen met een GoereePas reizen helemaal gratis met de GoereeBus. Deze GoereePas geldt van 5 juli t/m 31 oktober 2014 ook voor de lijnen 104 (Renesse - Ouddorp - Hellevoetsluis) en 136 (Stellendam - Schaapsweg).

Reizigers kunnen voor meer informatie over de GoereeBus en de dienstregeling arriva.nl/zuid-holland raadplegen.

DeltaFiber