Peuter- en kleutergym voor elk kind

Voor de motorische ontwikkeling van kinderen is de ontwikkeling in de leeftijdsfase van 3 tot 6 jaar erg belangrijk. Tijdens deze fase worden veel verbindingen in de hersenen geëffectueerd. Het aanbieden van bepaalde bewegingen om op die manier de juiste hersendelen te stimuleren is daarom erg belangrijk voor de rest van zijn of haar leven.

Leuke lessen
Door alleen te werken met gediplomeerde leiding wil Turn2Move op een verantwoorde wijze gym- en turnlessen verzorgen. Op die manier zorgen ze er voor dat kinderen op de juiste manier aangestuurd worden, maar ze zijn ook bij de allerjongsten efficiënt bezig met de grondvormen van bewegen, zoals: rollen, duikelen, klimmen, klauteren, lopen, springen, en nog veel meer. Voor de kinderen zelf is het goed om hun grove en fijne motoriek te ontwikkelen en daarnaast werkt het vele bewegen preventief tegen overgewicht.

Turn2Move
Bij turnclub Turn2Move is er voor kinderen (zowel jongens als meisjes) van 3 jaar een les op woensdag van 15:40 tot 16:25 uur en voor kinderen van 4 en 5 jaar op woensdag van 16:30 tot 17:30 uur in de Staver in Sommelsdijk. Inmiddels bestaat deze club uit 10 verschillende groepen. Naast lessen voor meisjes zijn er ook twee groepen voor jongens.

Gratis proefles
Kinderen die een keertje mee willen doen mogen een gratis proefles volgen, daarna kan men lid worden van de club door zich aan te melden. Meer informatie over turnclub Turn2Move kunt u vinden op hun website www.turn2move.nl. Voor vragen kunt u contact opnemen via info@turn2move.nl of bellen naar 0187-487513.