Politiemeldingen Goeree-Overflakkee

logopolitieZaterdag 15 november 2014 omstreeks 22:40 uur werd aan het Beneden Zandpad in Middelharnis een meisje van 15 jaar onwel. Ze zakte steeds weg. Aanwezige jongeren gaven aan dat zij shotjes wodka hadden gedronken met een alcohol percentage van 40%. Het slachtoffer werd met een vermoedelijk alcohol vergiftiging per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Twee andere aanwezige 16-jarige jongeren kregen een proces-verbaal. De ouders zijn in kennis gesteld. 

Zondag 16 november 2014, omstreeks 00:12 uur, was er een afvalbrand aan de Langeweg in Oude-Tonge ter hoogte van de dierenartspraktijk. Een getuige meldde dat een man en een vrouw bij het afval waren gezien in het bezit van een kruiwagen. Mogelijk waren zij in het bezit van twee honden waarvan een klein zwart hondje. Omstanders hoorden een knal waarna de brand ontstond. De brandweer bluste de brand.

Dirksland
Aan de Stationsweg in Dirksland werd omstreeks 00:00 uur vuurwerk in beslaggenomen bij een 16-jarige inwoner uit Dirksland. Het ging in totaal om 15 stuks.

Stellendam
Tussen 23:00 uur en 00:00 uur werd op de N57 ter hoogte van Stellendam twee keer proces-verbaal opgemaakt in verband met het overschrijden van de maximumsnelheid. De overtredingen werden vastgesteld met behulp van de Laser-Patrol. De politie controleert regelmatig op snelheid op de N57 bij Stellendam.

Oude-Tonge
Er is aangifte gedaan van een poging inbraak in een woning aan de Ruychrokstraat in Oude-Tonge. Tussen donderdag 13 november 2014 ongeveer 12:00 uur en zaterdag 15 november 2014 omstreeks 13:30 uur probeerde men het woonkamerraam open te breken. De poging lukte niet.

Ooltgensplaat
Op zaterdag 8 november 2014 is er ingebroken in een schuur aan de Kastanjestraat in Ooltgensplaat. De inbraak was tussen 14:00 uur en 19:00 uur. De schuur bevindt zich aan de brandgang tussen de Meidoornstraat en de Kastanjestraat in Ooltgensplaat aan de zijde van 'de voetbal'. De dader(s) klom(men) over de schutting en brak(en) de schuurdeur open. Er wordt een grote hoeveelheid gereedschap vermist. Getuigen worden opgeroepen zich bij de politie te melden.