'Richard Groenendijk in Concert' groot succes

Foto

Eindelijk was het zover, onze eigen Flakkeese Richard Groenendijk in het weekend van 10 mei 2014 in het Diekhuus. In verband met zijn drukke agenda en televisie opnames was het uiteindelijk toch gelukt tijd te vinden om in de prachtige theaterzaal van het Diekhuus te spelen. "Toen in februari de kaarten in de verkoop gingen waren alle drie de voorstellingen in anderhalve dag uitverkocht", vertelt Anne Verhey, directeur van het Diekhuus.

Ondanks dat de Flakkeese cabaretier extra gespannen was om op te treden voor eigen publiek waren de bezoekers unaniem lovend over zijn voorstelling in het Diekhuus. Begin juni 2014 verschijnt zijn eerste cd met liedjes die hij de afgelopen 15 jaar in het theater zong. Speciaal voor het Diekhuus stelde hij een voorstelling samen met die liedjes. Uiteraard afgewisseld met zijn gebruikelijke en voor Flakkeeënaers herkenbare grappen.

Met aan de piano Peter Groenendijk werden het unieke en intieme voorstellingen waarvan iedereen, ook Richard, enorm heeft genoten. Na afloop was er gelegenheid in te tekenen voor zijn nieuwe CD en uiteraard maakte hij tijd om na iedere voorstelling kennis te maken met het publiek in de gezellige foyer van het Diekhuus. De organisatie van het Diekhuus gaat haar best doen er voor te zorgen dat de cabaretier snel terug komt. Wordt vervolgd...

DeltaFiber