Rouwgroep voor lotgenoten bij voldoende belangstelling

Na het verlies van een geliefde komt een ieder in een rouwproces. Dat is een heel persoonlijk proces. Maar er zijn vele lotgenoten die op zoek zijn naar ondersteuning en begeleiding in dit proces. Wat nu als u het gevoel hebt dat u er alleen niet meer uitkomt en u graag met lotgenoten in contact zou willen komen. Praten over alles wat je tegen kunt komen in een rouwproces. Bij wie kun je terecht en op wie kun je een beroep doen?

Het Algemeen Maatschappelijk Werk van Careyn start in januari 2015 met een nieuwe rouwgroep voor lotgenoten. De bijeenkomsten vinden plaats in gebouw de Dillenburg aan de Juliana van Stolberglaan 19 te Middelharnis. Er zullen in totaal negen bijeenkomsten worden gehouden op de dinsdag avond, eenmaal per veertien dagen. De bijeenkomsten starten om 19:30 uur en duren meestal tot 21:30 uur.

Bij voldoende belangstelling wordt er gestart op 6 januari 2015. U kunt zich aanmelden bij mevrouw H. Vermeulen of mevrouw T. Rozendaal op telefoonnummer 0187-488070 of via emailadres h.vermeulen@careyn.nl.