Thomashuis ontvangt 1000 euro van Kiwanis

Foto

Op 13 maart 2012 ontvingen Leo Pronk en twee bewoners van het Thomashuis in Middelharnis een cheque van € 1.000,- uit handen van Petra Jacobs van Kiwanis Club Goeree-Overflakkee. Dit geld is bijeengebracht met de verkoop van kerstpakketten. Ruim 20 ondernemers van Goeree-Overflakkee zorgden ervoor dat deze pakketten op de gewenste datum werden thuisbezorgd.

Met de opbrengst kunnen de medewerkers en vrijwilligers van het Thomashuis activiteiten organiseren voor de bewoners. Het Thomashuis wil mensen met een verstandelijke en/of meervoudige beperking een veilige en huiselijke omgeving bieden. Een klein team van medewerkers en vrijwilligers bieden dagelijks persoonlijke aandacht, begeleiding en ondersteuning aan de bewoners.

Kiwanis GO is in 2007 opgericht en heeft in haar korte bestaan al veel goede doelen gesteund. Zo is er onlangs een donatie gegaan naar het Guusje Nederhorst Foundation. Voor het komende jaar staat de haringparty in juni op de agenda, met als goede doel Stichting de Hoogvliegers. Kiwanis Goeree-Overflakkee is gevestigd in Golfclub Roxenisse te Melissant. Meer informatie kunt vinden op www.kiwanis.nl/goeree-overflakkee.