Tractor rijdt door na ongeval en traumaheli vliegt voor hoofdletsel

Foto behorende bij Tractor rijdt door na ongeval en traumaheli vliegt voor hoofdletsel
Foto behorende bij Tractor rijdt door na ongeval en traumaheli vliegt voor hoofdletsel

Op donderdagavond 30 juli 2020 heeft er op de Vroonweg in Dirksland een ongeval plaatsgevonden tussen een tractor en een fietser. De tractor is daarbij doorgereden. Ambulancepersoneel kwam ter plaatse voor de fietser die letsel had opgelopen. Het is niet bekend of de tractorchauffeur iets gezien of gehoord heeft van het ongeval. De politie heeft een onderzoek ingesteld. Het slachtoffer is overgebracht naar het ziekenhuis.

Op dezelfde avond kwam in Middelharnis een scooterrijder ten val op het fietspad langs de Industrieweg in Middelharnis. Naast de ambulance is ook de traumahelikopter ter plaatse gekomen. Het slachtoffer had een hoofdwond opgelopen en is overgebracht naar het ziekenhuis.

We zien dat je waarschijnlijk software gebruikt die onze reclamebanners ontregelt. Dat vinden we jammer, de enige inkomsten die FlakkeeNieuws heeft zijn namelijk de inkomsten van reclame. Hiervan betalen we o.a. de kosten van de server waarop deze website staat en waardoor je dus het nieuws kan lezen wat je nu wilt lezen. Help ons door FlakkeeNieuws.nl te whitelisten in je adblocker en dus een uitzondering te maken voor deze website. Hartelijk dank!

Terug naar homepagina